Domov Barbora 2019 1Dne 9. prosince 2019 vystoupili žáci 3. ročníku oboru sociální činnost v Domově Barbora s vánočním komponovaným pásmem.

 

 

 

Za doprovodu kytary a klavíru zazpívali vánoční písně a zahráli scénky, kterými připomněli příběh, o kterém vánoční svátky jsou – narození Ježíška v judském Betlémě. Mnozí z klientů domova si zazpívali spolu s vystupujícími a přispěli tak k vytvoření příjemné a uvolněné adventní nálady.
O nic menší radost pak klientům našeho partnerského zařízení jistě udělaly i vánoční dárky. Kromě vlastnoručně vyrobených drobností byl při této příležitosti předán i společný dar, na který přispěli v rámci projektu Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata mnozí žáci oborů sociální činnost a veřejnosprávní činnost i řada pedagogických i nepedagogických pracovníků ze vzdělávací budovy v Seifertových sadech. Za vybraný obnos bylo splněno vánoční přání v podobě hudebního vystoupení kutnohorského hudebníka Pepína Matury, který zpříjemní klientům Domova Barbora silvestrovskou oslavu.
Jak účinkujícím žákům, tak i všem, kteří finančně přispěli, patří velký dík. Radost v očích obdarovaných budiž pro nás motivací k dalším podobným skutkům.